Als u dit leest, bent u waarschijnlijk op jacht naar een nieuwe realistische kunstkerstboom. Kunstbomen kunnen een geweldig alternatief zijn voor echte en bieden verschillende voordelen. U hoeft ze geen water te geven of ze na een paar weken weg te zetten. Een kunstkerstboom laat ook niet overal naalden vallen en omdat hij kunstmatig is, is er geen kans dat je een door insecten overgedragen ziekte oploopt – bah! Maar het vinden van de perfecte kunstkerstboom kan een uitdaging zijn. Er zijn tegenwoordig immers zoveel verschillende soorten verkrijgbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Gelukkig hebben wij enkele tips die u zullen helpen de perfecte boom voor uw huis te vinden.

Onderzoek uw opties voordat u opslaat.

Zo krijgt u een idee van uw opties en de voor- en nadelen van elk. Let op het soort naalden, de hoeveelheid lichtjes en het type standaard dat bij de boom wordt geleverd. Dit zal u helpen de keuzes te beperken en het een stuk gemakkelijker maken om de perfecte boom voor uw huis te vinden. Als u van plan bent uw fairybell vlaggenmast kerstboom online te kopen, zorg er dan voor dat u de klantbeoordelingen leest. Dit zal u helpen begrijpen de kwaliteit van het product en zien of er problemen zijn gekomen met andere klanten. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf via hun contactgegevens op hun website of via e-mail. Dit geeft u een kans om eventuele vragen over de boom te stellen.

Beknibbel niet op kwaliteit

Hoewel u misschien in de verleiding komt om de goedkoopste kunstkerstboom te kopen die u kunt vinden, moet u dat niet doen! Goedkope kwaliteitsbomen die in China zijn gemaakt zullen waarschijnlijk na een paar keer gebruik uit elkaar vallen. Deze bomen zijn ook vaak korter dan de geadverteerde hoogte, wat betekent dat je waarschijnlijk eindigt met een stekelige kerstboom. Hoogwaardige kunstkerstbomen worden in Europa gemaakt en zijn veel duurder. Ze gaan echter veel langer mee en vallen niet zo gemakkelijk uit elkaar. Als u er zeker van wilt zijn dat u een boom van hoge kwaliteit koopt, moet u de details op de verpakking lezen. U kunt er het materiaal van de boom, de hoogte (in zowel metrische als Engelse maten) en het gewicht van de boom vinden. U kunt ook de herkomst van de boom opzoeken om er zeker van te zijn dat hij in Europa en niet in China is gemaakt.

Kies een realistische maat.

Als u een kunstkerstboom koopt voor een klein appartement, wilt u geen grote boom die uw hele woonkamer in beslag neemt. Als u echter een echt uitziende boom wilt, kunt u geen kleine kunstkerstboom vinden. Daarom is het belangrijk om een boom te kiezen die een realistisch formaat heeft. Doe dit pas nadat u uw opties hebt beperkt op basis van de hierboven genoemde zaken. Zorg ervoor dat u een boom vindt die in uw standaard past en makkelijk op te bergen is als hij niet in de woonkamer staat. U wilt niet dat u een trap moet pakken om uw boom op te bergen.

Let op duurzaamheid en kleurechte materialen.

Kunstkerstbomen zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar sommige zijn beter gebouwd dan andere. U wilt uw boom niet elk jaar moeten vervangen. Zoek een boom die lang meegaat en gemaakt is van duurzame materialen. De meeste kunstbomen zijn gemaakt van materialen die na verloop van tijd niet vervagen of hun kleur verliezen. U wilt er ook voor zorgen dat de boom die u kiest brandvertragend is. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken dat hij vlam vat. Het is ook een goed idee om een kerstboom met een aardlekschakelaar (GFCI) te kopen, voor het geval u problemen heeft met de elektriciteit in uw huis.

Controleer de garantie

Sommige kunstkerstbomen hebben een garantie. Dit kan een goede manier zijn om ervoor te zorgen dat u een vervangende boom krijgt als de uwe snel uit elkaar valt. Zorg er wel voor dat u de voorwaarden leest voordat u een boom koopt. Sommige garanties dekken alleen gebreken, terwijl andere garanties normale slijtage dekken. De beste manier om ervoor te zorgen dat u een goede garantie krijgt, is om bij een gerenommeerd bedrijf te kopen. U kunt erachter komen welke bedrijven een goede naam hebben door klantbeoordelingen te lezen op websites als Amazon.

Vermijd bomen met lood en ftalaat.

Je hebt misschien gezien dat kunstbomen worden geadverteerd als vlamvertragend. Dit betekent meestal dat de boom bedekt is met lood. Hoewel dit effectief is, is het ook niet veilig voor u of uw gezin. Lood is een neurotoxine en blijkt een aantal gezondheidsproblemen te veroorzaken, waaronder gedragsproblemen bij kinderen. Ftalaten zijn een andere gevaarlijke chemische stof in kunstbomen. Deze worden vaak aangetroffen in polyester stoffen, maar soms ook in kunstkerstbomen. Controleer de details van uw boom om er zeker van te zijn dat hij geen lood of ftalaten bevat. Als u er zeker van wilt zijn dat de boom die u kiest veilig is, zoek dan een boom die vlamvertragend is en geen lood of ftalaat bevat.

Zoek een boom met een stevige basis.

Zorg ervoor dat de boom die u kiest een stevige basis heeft. Dit houdt de boom rechtop en voorkomt dat hij omvalt. Een stevige voet helpt ook voorkomen dat de boom overal zijn naalden verliest. Als u een boom vindt met een stevige standaard, controleer dan of deze de juiste maat heeft voor uw boom. Sommige standaards zijn ontworpen voor verschillende soorten bomen, dus zorg ervoor dat u dit controleert voordat u koopt. U wilt niet dat de boom wiebelt of omvalt wanneer u hem in uw huis ophangt! De beste manier om een boom met een stevige basis te vinden, is de recensies over het product te lezen. U kunt ook nagaan van welke materialen de boom is gemaakt en welk type standaard is gebruikt.

De beste kunstkerstbomen

Nu je weet waar je op moet letten bij een kunstkerstboom, is het tijd om onze toppers te bekijken. Elk van deze bomen is van hoge kwaliteit en zal uw huis deze feestdagen opfleuren. We hebben een verscheidenheid aan verschillende stijlen, kleuren, hoogtes en prijzen opgenomen, zodat er voor elk wat wils is. Dus, waar wacht je nog op? Ga shoppen en maak je boom klaar voor de feestdagen! Nu je gewapend bent met deze tips en onze top kunstkerstbomen, moet het vinden van de perfecte boom een koud kunstje zijn. Of u nu de voorkeur geeft aan een echte of een kunstmatige boom, er is een kerstboom voor iedereen. Waar wacht u nog op? Ga shoppen en maak je boom klaar voor de feestdagen!